Stichting Tabijn heeft rond de 650 werknemers in dienst, variërend van leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel tot en met een eigen facilitaire dienst op verschillende werkgebieden.

Naast de medewerkers in vaste dienst werkt Tabijn ook met oproepkrachten in de functies van leerkracht en onderwijsassistent/medewerkers BSO).

Een oproepkracht wordt gebeld door de scholen als er inval nodig is. Dit is meestal voor een losse dag of voor een paar dagen, soms voor langere tijd. Een oproepkracht wordt uitbetaald voor de dagen/uren dat hij/zij heeft gewerkt. Een oproepkracht krijgt per dag even veel uren uitbetaald als een leerkracht in vaste dienst. Dit is voor een hele dag 8,5 uur (5 uur voor de ochtend en 3,5 uur voor de middag). Voor een woensdag is dit 6 uur. Naast de uren die nodig zijn om de groep te draaien, is er zo nog tijd voor het afronden van de werkdag (nakijken, overdragen en eventueel nog wat andere werkzaamheden). De werktijden van een oproepkracht liggen tussen 8:00 en 17:00 uur.